Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 11 Nisan 2018

Aykurt Nuğoğlu’nun büyük sevinci!

Şimdilerde Aykurt Nuhoğlu mutlu ve sevinçli. 3,5 yıldır rahat nefes alamayan Kadıköy Belediye Başkanı Nuhoğlu’nun AK Parti Kadıköy’ün önceki dönem İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’in görev süresinin bitmesiyle yüzü gülüyor. Hizmet bayrağını devralan yeni İlçe Başkanı Av. Aydoğan Ahıakın, Şahin’in bıraktığı yerden belediyenin sıkı takipçisi olacağını ifade etti.

Kadıköy’ün gelmiş geçmiş en başarısız Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, bugünlerde çok sevinçli! Neden sevinçli olduğunu sizlere 3-5 cümleyle özetleyelim..!!
Bundan tam 3,5 yıl önce AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı olarak seçilen ve geçtiğimiz günlerde görev süresini tamamlayan Av. İsa Mesih Şahin, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’na gerek basın önünde, gerek sosyal medyadan, gerek adliye koridorlarından yaptığı etkili siyasetle sıkı markaj altına alıp rahat nefes aldırmamıştı.

Nuhoğlu, Av. İsa Mesih Şahin’in görev süresinin bitmesiyle derin bir ohh çekti. Nuhoğlu için fazla sevinmesin diyen Şahin, Kadıköy Belediyesi’nin takipçisi olmaya ve bir Kadıköylü olarak Kadıköy’ün haklarını korumaya devam edeceğini sosyal medya hesaplarından açıkladı.

İSA MESİH ŞAHİN, AYKURT NUHOĞLU’NU İTEKLEYE İTEKLEYE KADIKÖYLÜYE HİZMET ETTİRDİ!

Aykurt Nuhoğlu’nun göreve başlamasıyla kendisini yakın takip altına alan Av. İsa Mesih Şahin, her konuya müdahil oldu ve yanlışlarına asla müsaade etmedi. Öte yandan Kadıköy’ün sorunlarını meclise taşıdı. Sosyal medyadan kamuoyu oluşturarak Kadıköy Belediye Başkanı Nuhoğlu’na rahat nefes aldırmayan Şahin, her yıl basının önüne çıkarak Kadıköy Belediyesi’nin geçirdiği o yılı masaya yatırıp basın mensuplarına anlatarak muhalefet nasıl yapılır dosta düşmana gösterdi. Av. İsa Mesih Şahin, Kadıköy Belediyesini ve Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nu adeta itekleye itekleye Kadıköylüye hizmet etmesi için zorladı.

selyus