Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 29 Mart 2019

Başkan Can, A Takımı ile buluştu

İlçedeki kurum ve kuruluşlara veda ziyaretlerini sürdüren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları ve belediye birim müdürleri ile bir araya geldi. Başkan Can’a eşi Saliha Can eşlik etti.

Toplantıda bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın eşi Saliha Can, “Rabbim, 15 yıl boyunca düzenlenen bu tür programlar vesilesiyle sizlerle bir arada olmayı nasip etti. Sizlerle son kez bir aradayız. 31 Mart seçimlerinin vatanımız, halkımız ve Ümraniye’miz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Rabbim, hak yolunda yürüyen herkese yardım etsin. 15 yılda yaptığı hizmetlerle Ümraniye’yi her alanda değiştirdiği için Ümraniye Belediye Başkanımız Hasan Can Bey’e teşekkür ediyorum” dedi.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Değerli mesai arkadaşlarım, sizlerle 15 yıl boyunca birçok hizmete imza attık. Göreve geldiğimizde sizlerle birlikte Ümraniye’nin adını değil, kaderini değiştireceğimizi söylemiştik. Çok şükür Rabbim bize görevimiz boyunca ilçemize 450’nin üzerinde kalıcı eser kazandırmayı nasip etti. Görevimiz olsun olmasın, ilçedeki vatandaşımıza hizmet eden tüm kurum ve kuruluşlara destek olduk. Hayat devam ettikçe hizmette devam edecektir. İnşallah bizden sonra gelen arkadaşımız da bu hizmetleri devam ettirecektir. AK Partinin disiplini gereği 31 Mart’ta tekrar olmadım. 15 yıl önce tertemiz üstlendiğimiz bu görevi alnımızın akıyla tamamlıyoruz. Uyum içerisindeki çalışmalarımızdan dolayı bir kez daha sizlere çok teşekkür ediyorum. Rabbim yolunuzu açık eylesin. Benim hakkım sizlere helal olsun. Sizlerde haklarınızı helal edin. Allah’a emanet olun. Gününüz mübarek, geleceğiniz aydınlık olsun” diye konuştu.

Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin Başkan Hasan Can’a, 15 yıl boyunca ilçeye yapmış olduğu hizmet ve çalışmalarından dolayı teşekkürlerini sunmasıyla devam eden program Başkan Hasan Can’ın Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerine hediye takdimiyle son buldu.

 

selyus