Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 17 Mayıs 2017

Başkan Can, “Mantının yapılışının bir sebebi var!”

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Meryem Akbaş Hanım Efendinin düzenlediği bu programda mantının yapılışının bir sebebi var. Özellikle Suriyeli ve diğer ihtiyaç sahibi insanlara zaman zaman kendi çaplarında oluşturdukları bir yardım havuzunda onlara destek veriyorlar.” dedi.

Ümraniye Belediyesi’nin ev sahipliğinde Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı Sultan Salonu’nda düzenlenen Meryem Akbaş’ın Gönülden Gönüle Mantı Programına Başkan Hasan Can ve eşi Saliha Can, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları ile Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

Program ilk olarak Kur’an-ı Kerim tilaveti İle başladı. Ardından programın önemini içeren bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Meryem Akbaş Hanım Efendinin düzenlediği bu programda mantının yapılışının bir sebebi var. Özellikle Suriyeli ve diğer ihtiyaç sahibi insanlara zaman zaman kendi çaplarında oluşturdukları bir yardım havuzunda onlara destek veriyorlar. Bir tür kermes olan bu mantı programlarından elde edilen geliri ihtiyaç sahibi insanlara harcıyorlar. Allah razı olsun. dedi. 

selyus