Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 12 Ekim 2015

Başkan Can, muhtarlarla buluştu

Başkan Hasan Can, Ümraniye’deki mahalle muhtarlarıyla, ilçede yürütülen çalışmaları istişare etmek amacıyla bir araya geldi. Mahallelere yapılan belediye hizmetleri ve mahallelerin ihtiyaçlarının değerlendirildiği toplantı, Ümraniye Belediye Başkanlığı’nda yapıldı.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, ilçede yürütülen çalışmalar hususunda mahalle muhtarlarını bilgilendirmek amacıyla, muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarlıklar Müdürlüğü faaliyetleri kapsamında mahalle muhtarlarıyla gerçekleştirilen toplantıda, mahallelere belediye tarafından yapılan hizmetler ve mahallelerin ihtiyaçları değerlendirildi. Muhtarlarla istişare toplantılarının ilki, Ümraniye Belediyesi, Başkanlık Binası, Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. Toplantıya Başkan Hasan Can’ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Birim Müdürleri ve 15 mahalle muhtarı katıldı.

Yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, devam eden projeler hakkında bilgi ve görüş alışverişi yapıldı. Mahallelerin ihtiyaçlarının değerlendirildiği toplantıda, yeni dönemde yapılacak olan uygulamalar hakkında da istişare edildi.

selyus