Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 6 Aralık 2016

Başkan Can, personeline “Kaliteli Hizmet” anlayışını aşılıyor

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın da “Kaliteli Hizmet” anlayışını anlattığı eğitim programı, tüm personeli kapsayacak şekilde devam ediyor. Belediye, “Hizmette ve Kalitede Örnek Belediye Olmak” vizyonu doğrultusunda, hizmetin sunumunu yapıyor.  

Ümraniye Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğünde görev yapan personeline yönelik gerçekleştirdiği eğitimlerle, personelin mesleki becerilerini geliştirmek ve belediyenin faaliyetleri hakkındaki bilgilerini arttırmak amacıyla eğitim programı düzenlendi.

Kurumsal Gelişim, Halkla İlişkiler ve Etkili İletişim, Stres Yönetimi, Moral-Motivasyon ve İş Ahlakı, Görev Sorumluluğu gibi konuları kapsayan; aynı zamanda Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın da “Kaliteli Hizmet” anlayışını anlattığı eğitim programı, tüm personeli kapsayacak şekilde devam ediyor. “Hizmette ve Kalitede Örnek Belediye Olmak” vizyonu doğrultusunda, hizmetin sunumunu yapan Belediye Personeli’nin de sürekli olarak eğitimden geçmesine hassasiyet gösteren, 2004 yılından itibaren “Sürekli Eğitim ve Gelişimi” prensip edinen Ümraniye Belediyesi, teknolojiyi iyi kullanan, güler yüzlü hizmet anlayışına sahip personel yapısıyla hizmette kalite çıtasını her geçen gün daha da yükseltiyor.

Belediye hizmetleri hakkında bilgilendirme yapan ve bu eğitimlerin önem arz ettiğini dile getiren Ümraniye Belediye Başkanı Başkan Hasan Can, “Ümraniye Belediyesi 13 yıldır Türkiye’deki belediyeler arasındaki değerlendirme anketlerinde, ilk 3- 5 içinde hep olmuştur. Ama geçtiğimiz yıl Türkiye’nin en başarılı ilçe belediyesi seçilmiştir. Gururla söyleyebileceğiniz bir belediyede çalıştığınızı bilmeniz sizi motive edecektir. Bu bir başarı hikayesi ise, bir başarı varsa bu başarı, ‘Türkiye’nin en başarılı belediye Başkanı Hasan Can’ diyorlarsa, ‘en başarılı belediyesi de Ümraniye Belediyesi’ diyorlar, Ümraniye belediyesi kelimesinin içerisinde de hepiniz varsınız.” dedi. Başkan Hasan Can, “13 yılda Ümraniye’ye çok önemli hizmetler ve çok sayıda kalıcı eser kazandırdık. Tüm bu hizmetleri yaparken birinci önceliğimiz kalite oldu. Bunun içinde personelimizi eğitiminden geçirmeyi kendimize ilke edindik. Bundan sonra da yapacağımız eğitimlerle hizmetlerimizin etkinliğini ve kalitesini daha da arttıracağız.” dedi.

Ümraniye Belediyesi, hizmette verimin artmasını ve etkin insan kaynağının oluşmasını sağlayan Hizmet İçi eğitimleri, belediye bünyesinde görev yapmakta olan bütün personeli kapsayan eğitim programları ile devam edecek.

selyus