Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 29 Ocak 2017

Başkan Erdem, Emniyet Müdürü Kenan Kurt’u ziyaret etti

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, ilçenin yeni Emniyet Müdür’ü Kenan Kurt’u makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe’ye atanan yeni Emniyet Müdürü Kenan Kurt’u ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. 25 Ocak Çarşamba günü Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Genç ve Tarık Yusuf Uçar ile birlikte gerçekleşen ziyarette Başkan Erdem yaptığı konuşmasında Polis Teşkilatının önemine değinerek “Türk Polisi her zaman halkımızın güvenini kazanmış, yurttaşlarımızdan destek görmüştür. Güvenlik hizmetlerinin toplumun katılımıyla, etkin, hızlı ve başarılı biçimde yürütülebilmesi, halkla iletişimin geliştirilmesi, halkın desteğinin ve güveninin sürekli kılınabilmesi ile olanaklıdır. Böylesine kutsal bir görevde ilçemizin yeni Emniyet Müdürlüğünü yürütecek olan Sayın Kenan Kurt’a yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

 

 

Emniyet Teşkilatı olarak halkın huzuru ve rahatı için çalıştıklarını dile getiren Emniyet Müdürü Kenan Kurt ise Sancaktepe’yi daha yaşanabilir bir hale getirmek için, emniyet teşkilatının güvenlik ve huzuru temin çalışmalarının İlçemizde hassasiyetle süreceğini ifade ederek Belediye Başkanı İsmail Erdem’e anlamlı ziyaretinden dolayı çok teşekkür etti.

selyus