Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 5 Nisan 2017

Başkan Erdem, esnafla buluştu

Esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Başkan Erdem, Atatürk Mahallesi Esnafı bir araya gelerek, belediyenin çalışmaları hakkında bilge verdi ve onların istek ve taleplerini dinledi.

Esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Atatürk Mahallesi esnafını ziyaret etti. Mahalle esnafının talep ve isteklerini dinleyen Başkan Erdem, ayrıca belediye çalışmaları hakkında esnafı bilgilendirdi.

4 Nisan Salı günü Atatürk Mahallesi’nde esnafla bir araya gelen Başkan Erdem, kamu hizmetlerine sosyal karakter kazandıran, kentlilerin sosyal durumları ile yakinen ilgilenen ve onlara sosyal destek sağlayan bir anlayışla çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Başkan Erdem, “365 gün 24 saat prensibi ile çalışıyoruz. Sancaktepe’ye dev yatırımlar yapıyor, şehrin mevcut sorunlarına çözümler getiriyoruz. Yaptığımız çalışmalarla geleceğin Sancaktepe’sini oluşturuyoruz” dedi. Atatürk Mahallesi’ne yapılan ve yapımı devam eden çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Erdem, ayrıca esnafların taleplerini dinledi.

Başkan İsmail Erdem’in ziyaretlerinden dolayı memnun olduklarını belirten Atatürk Mahallesi esnafı ise, Sancaktepe için yapılan belediye hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.   

selyus