Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 13 Ağustos 2016

Başkan Erdem, “Geleceğin birlik beraberlikle inşa edileceğini unutmayalım”

Göreve geldiği günden bu yana ilçeye bir çok kalıcı eser kazandıran Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Geleceğin sadece fiziki yatırımlarla değil sevgiyle, saygıyla, yardımlaşmayla, paylaşımla, birlik ve beraberlikle inşa edileceğini unutmayalım” dedi.

Sancaktepe bir camiye daha kavuştu. Sancaktepe Belediyesi ve hayırseverlerin katkıları ile Osmangazi Mahallesinde yapımına başlanan A. Turan Karakoç ve Hacı Müslüm Yıldız Camii’nin temeli, dualarla atıldı. 12 Ağustos Cuma günü gerçekleşen temel atma töreninde konuşan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Ülkede ve dünyada nüfusun artmasıyla birlikte kutsal mekânlara olan ihtiyacın gün geçtikçe arttığını belirterek; “Kim Allah’ın rızasını dileyerek bir mescid bina ederse, Allah da onun için Cennette bir saray hazırlar.” diyor Efendimiz. Biz de hayırsever vatandaşlarımız tarafından gerçekleştirilen böylesine hayırlı ve müjdeli faaliyetleri belediye olarak desteklemeye özen gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

Camilerin işlevsel haline getirilip birer çekim merkezi haline getirilmesini gerektiğini belirten Başkan Erdem, ”Bu yüzden ‘cami yaptık görev bitti’ dememeliyiz. Cemaat olmaya devam etmeliyiz. Birlik içinde, dirlik içinde dostluk ve kardeşlik duygularıyla hareket ederek, milletimizi geleceğe taşımalıyız. Geleceğin sadece fiziki yatırımlarla değil sevgiyle, saygıyla, yardımlaşmayla, paylaşımla, birlik ve beraberlikle inşa edileceğini unutmayalım” dedi. Başkan Erdem, A. Turan Karakoç ve Hacı Müslüm Yıldız Camii’nin ilçeye hayırlı olmasını temenni etti.

A. Turan Karakoç ve Hacı Müslüm Yıldız Camii temeli yapılan konuşmalar ve duaların ardından atıldı.

selyus