Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 8 Kasım 2016

Başkan Erdem hizmeti yerinde inceledi

Sancaktepe Belediye Başkanı Erdem, “Hizmeti Yerinde Gör” uygulaması kapsamında Eyüp Sultan Orman Parkı ve Mesire Alanında incelemelerde bulundu.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Hizmeti Yerinde Gör” uygulaması kapsamında, Eyüp Sultan Orman Parkı ve Mesire Alanında incelemelerde bulundu.

7 Kasım Pazartesi günü gerçekleşen ve belediye başkan yardımcılarının da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Erdem, mesire alanındaki çalışmalar hakkında bilgi aldı ve tesisleri gezi yaparak inceledi.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Başkan Erdem, “Toplamda 155 dönüm alana kurulan, İstanbul’un tarihi, kültürel ve doğal yapısına en uygun şekilde hazırlanarak düzenlenen Orman Parkı ve Mesire Alanımız, çok yakında komşularımızın hizmetine girecek. İçerisinde; çocuk oyun alanları, spor alanları, etkinlik alanı, oturma alanları, ateşli / ateşsiz piknik alanları, çeşmeler, kır kahvesi, mescit, yürüyüş yolları ve otopark bulunacak ve yakın zamanda “Sancaktepe halkının hizmetine girecek Eyüp Sultan Orman Parkı ve Mesire Alanımız şimdiden İlçemize ve komşularımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

selyus