Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 2 Şubat 2018

Başkan Erdem, mahalle anneleriyle buluştu

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe Mutlu Evler merkezi’nde görev yapan Mahalle anneleri ile kahvaltılı programda bir araya geldi.

Bervaze Sosyal Tesileri’nde gerçekleşen ve mahalle anneleri, yardımcıları ve gönüllülerinin katıldığı toplantıya ilginin büyük olduğu gözlendi.

YARDIM DOLU ELLER, SEVGİ DOLU YÜREKLER…

Belediye Başkanı İsmail Erdem, Mutlu Evler Merkezi’nin çalışmalarında emeği geçen herkese özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek “Bu tür organizasyonlar için gönüllü ve özverili bireylere ihtiyaç var. Bu çalışmalar bir gönül ve şefkat hareketidir. Özveri ve çaba ister. Biz bunun için varız. Ümitsizlerin ümidi, ihtiyaç sahiplerinin ihtiyacı olabilmek için varız. Sizin asli vazifeniz mahallenizde ihtiyaç sahipleri, yetim, yaşlılar ve bizim ulaşamadığımız insanlara ulaşmak onların belediyemiz hizmetlerinden faydalanmalarını sağlamaktır. Mahalle Anneleri” olarak Sancaktepe halkı ve bizlerin arasında köprü vazifesi görmektesiniz. Sizlerin varlığı bizim için büyük bir güçtür” şeklinde konuştu.

Başkan Erdem, Mutlu Evler Projesi’nin, büyük ödülün sahip olduklarını hatırlatarak yarınlar için çok çalışılması gerektiğini ve bu anlamda da Mahalle Anneleri’ne özverili çalışmalarından dolayı teşekkür

selyus