Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 17 Kasım 2017

Başkan Erdem, muhtarlarla buluştu

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, koordinasyon toplantısında mahalle muhtarları ile bir araya gelerek yürütülen hizmetler hakkında bilgi verdi, muhtarların görüşlerini dinledi.

Yeni Belediye hizmet binasında gerçekleşen ve 19 mahalle muhtarının katıldığı koordinasyon toplantısında, her mahalle muhtarı kendi mahallesi hakkında başkana istek ve taleplerini ileterek çözüm fırsatı buldu. Muhtarları tek tek dinleyen Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Muhtarların belediye ile vatandaşlar arasında en önemli köprü olduğunu vurgulayarak, yerel yönetimlerin vazgeçilmez unsurunun koordinasyon olduğunu ve Sancaktepe Belediyesi’nin muhtarlarla bunu başarıyla sağladığını belirtti.

Başkan Erdem, Sancaktepe’nin gün geçtikçe gelişerek büyüdüğünü, bu büyüme ile beraber nüfus ta arttığını bu yüzden artan nüfus için daha fazla çalışma gerektiğini söyledi. Başkan Erdem, ”Hizmetlerimizin sağlıklı ve verimli bir şekilde vatandaşa ulaşması için sizlerle koordineli bir çalışma içinde olmak, belediyemizin temel stratejisi. Bizler belediye olarak neler yaptık, devamında neler yapacağız, bunları ilk ağızdan sizlere paylaşmak isterim” dedi. Başkan Erdem, kente kalıcı eserler bırakmak için muhtarlar ve belediyenin koordinasyon içinde çalışmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

Yapılan toplantı sonrası mahalle muhtarları ise gerçekleştirilen toplantının Sancaktepe için çok önemli olduğunu, belirli zamanlarda yapılıyor olmasının ise yapılacak işlerin sonuçlandırılması bakımından gerekli olduğunu belirterek, Başkan İsmail Erdem’e teşekkür etti

selyus