Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 22 Ekim 2016

Başkan Erdem, “Sancaktepe’de gelişim ve değişim tüm hızıyla devam edecek”

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe Belediye bütçe görüşmelerinde bir konuşma yapan İstanbul’un parlayan yıldızı genç ilçemiz Sancaktepe’nin 2009 yılından bu yana süren gelişim ve değişim inşallah bu bütçe ile tüm hızıyla devam edecektir” dedi.

Sancaktepe Belediye Meclisi Ekim ayı toplantılarının son oturumunda 2017 yıl bütçesi 375 milyon 807 bin lira olarak kabul edildi. 20 Ekim Perşembe günü toplanan Belediye Meclisi toplantısında tek gündem maddesinin 2017 yılı bütçe görüşmeleri oldu. Meclis oturumunun sonunda yapılan oylama sonucu 2017 yılı bütçesi 375 milyon 807 bin lira olarak kabul edildi.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, meclis oturumunda yaptığı konuşmada bütçeyi Sancaktepe’nin geleceği için reel rakamlar üzerinden yaptıklarını belirterek “İstanbul’un parlayan yıldızı genç ilçemiz Sancaktepe’nin 2009 yılından bu yana süren gelişim ve değişim inşallah bu bütçe ile tüm hızıyla devam edecektir” dedi.

Sancaktepe’de yapılan hizmetler ve yakında zamanda hayata geçecek projeler hakkında bilgi veren Başkan Erdem, İstanbul Metrosu aktarma merkezinin hizmete girmesiyle birlikte ilçenin yakın zamanda insanların uğrak merkezi olacağını ifade etti.

selyus