Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 13 Aralık 2016

Başkan Erdem, “Sancaktepe’nin sorunlarını ortak akıllı çözebiliriz”

Sancaktepe’de faaliyetlerini yürüten STK temsilcileri ile bir araya gelen Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe’nin sorunlarının ancak ortak akıl ile çözülebileceğine inanıyoruz. Yaşadığımız bu güzide ilçeye sahip çıkmak zorundayız”

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, ilçede faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları’nın başkan ve temsilcileri ile bir araya geldi.

Ortadağ Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıda, Sivil toplum kuruluşlarının görüşlerini önemsediklerini ifade eden Başkan İsmail Erdem, “Sancaktepe’ye hizmet noktasında el birliği içerisinde olmamız gerekiyor. Bizler hizmetlerimizi yaparken ilgili kişilerden, kurumlardan ve sivil toplum kuruluşlarından görüş alıyoruz. Sorunların ancak ortak akıl ile çözülebileceğine inanıyoruz. Yaşadığımız bu güzide ilçeye sahip çıkmak zorundayız” dedi.

Sancaktepe’nin sürekli bir gelişim içerisinde olduğunu ifade Başkan Erdem, “Sancaktepe olarak bir bütün halinde hareket etmemiz lazım. Sizlerin her zaman görüşleri bizler için önemli. Belediye olarak bizler halkımıza en iyi hizmeti verme gayretindeyiz. Bunun için gece gündüz demeden çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Görev süresi boyunca Sancaktepe’de hayata geçen projeler ve bundan sonra yapılacak olan projeler hakkında sunum yapan Başkan Erdem, program sonunda 15 Temmuz darbe girişiminde vermiş oldukları destek ve göstermiş oldukları birlik ve beraberlikten ötürü Sivil Toplum Kuruluş temsilcilerine teşekkür etti.

selyus