Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 27 Ağustos 2016

Başkan Erdem,” Vatana ihanet gibi bir onursuzluk asla kabul edilemez”

Başkan Erdem, “Vatana ihanet gibi bir onursuzluk asla kabul edilemez. Her geçen gün ülkemiz üzerinde kurmaya çalıştıkları kirli oyunları deşifre oluyor. Bu ülkeye zarar vermeye güçleri yetmeyecek.”

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde Şehit olan Eyüp Sultan Mahallesi’nde ikamet eden Muhammet Fazlı Demir’in ailesini ziyaret etti. Başkan Erdem’e AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir eşlik etti. 

Fetullahçı Terör Örgütü mensuplarının hem dünyada hem ahirette yaptıklarının cezasını çekeceklerini belirten Başkan Erdem “Muhammet kardeşimiz gibi bir çok kardeşimizi hainlerin saldırısında şehit verdik. Ben ailesine sabır kendisine rahmet diliyorum. Ülkemizin gerilemesini isteyen bu kalleşlerin cezası elbet kesilecek. Gün geçtikçe hainliğin belgeleri bir bir ortaya çıkıyor. Bunları planlayanların ve uygulayanların bu ülkede yeri yok. Vatana ihanet gibi bir onursuzluk asla kabul edilemez. Her geçen gün ülkemiz üzerinde kurmaya çalıştıkları kirli oyunları deşifre oluyor. Bu ülkeye zarar vermeye güçleri yetmeyecek. Bu millet vatanı için şehit oluyorsa, gazi oluyorsa devlette gerekeni yapacak ve hepsinin cezasını verecek” dedi.

selyus