Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 21 Temmuz 2018

Başkan Erdem’den ‘Şafak Yürüyüşleri’

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, şafak yürüyüşlerine tüm hızıyla aralıksız devam ediyor. Göreve geldiği günden bu yana, Cuma sabahları gün doğmadan Sancaktepe’yi adım adım gezen Başkan Erdem, yaptığı çalışmayı aralıksız sürdürüyor.

Başkan Erdem ve ekibi yaptığı yürüyüşte; cadde ve sokakları yerinde inceleme, ihtiyaçlar, eksikler ve yapılan çalışmaları görme gibi yoğun ve yorucu bir maraton yürüyüşü yapıyor. Başkan Erdem henüz gün ağarmadan başladığı çalışmasında, sabahın erken saatlerinde işlerine giden Sancaktepeliler ile ayaküstü sohbet edip, talep ve düşüncelerini dinliyor.

Halkın başkana olan sevgi ve güvenleri dile getirdiği görüşmelerde, istekleri de not alınarak takip edilme yoluna gidiliyor.

20 Temmuz Cuma günü Yenidoğan, Hilal, Yunus Emre ve Merve Mahalleleri’nde sabah yürüyüşünden sonra bir açıklama yapan Başkan Erdem, “Vatandaşımız kendisine verilen değeri görür ve hizmet edeni bilir. Halkımızın bu ilgisini gördükçe, bizler de halkımıza gerekli altyapıyı hazırlamak ve başarılarınızı artırmak için yeni yatırım projeleri ile desteğimizi sürdüreceğiz. Biz yorulalım ama halkımız rahat, huzur ve güven içinde olsun” dedi.

selyus