Başkan Göksu, “Enkaz ve krizden bahseden başkanın vizyonu tartışılır”

Ekrem İmamoğlu’nun sunumuna cevap veren Esenler Belediye Başkanı ve İBB Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Tevfik Göksu, “Bakınız bir şehirde eğer bir yönetici geldiği andan itibaren krizden ve enkazdan bahsediyorsa o şehrin başkanının vizyonunu tartışırlar, o şehir yönetin vizyonunu tartışırlar!” 

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı 1. Oturumunda bir sunum gerçekleştiren ve bu sunumda önceki yönetimin gelir giderler tablosunu saptıran Ekrem İmamoğlu’na cevap veren Esenler Belediye Başkanı ve İBB Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Tevfik Göksu, “Ekrem İmamoğlu’nun vizyonunu tartışmaya açtı!

İmamoğlu’na cevap veren Başkan Göksu, “Bu şehrin 59 milyar konsolide bütçesi var. Günü geçmiş 5.8 milyar borcu var. Bu 5.8 milyar borsun da büyük bir kısmı şirketlerine. Allah aşkına ben bütün İstanbullulara soruyorum: şu ana kadar bütün İstanbul’da ‘ben İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde çalışıyorum ve maaşımı alamadım’ biyen bir Allah’ın kulu var mı? “Yoktur”. Ve bakın bu şehirde bugüne kadar bir kriz yaşanmadı. Bu şehir krizle yönetilmedi. Ben bugün gerçekten şunu beklerdim; bir sunum yaparken sunumunuzda şunları görmek isterdim, ‘ey İstanbullular beni seçtiniz, bende size İstanbul’a 5 yılda şunları yapacağım, işte projelerim’ demenizi beklerdim! Bakınız bir şehirde eğer bir yönetici geldiği andan itibaren krizden ve enkazdan bahsediyorsa o şehrin başkanının vizyonunu tartışırlar, o şehir yönetin vizyonun tartışırlar!” dedi.

selyus