Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 4 Mayıs 2020

Başkan Göksu’dan CHP’li Nadir Ataman’ın kaçak yapısına gönderme yaptı!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un boş arsayı kiralama işini çarpıtanlara gönderme yapan İBB AK Parti Grup Başkanvekili Göksu, “CHP’li İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman’ın kaçak yapısının ortaya çıktı. Tabi ki partimiz oraya hiçbir ilçe başkanımızı göndermeyecek, bu konuda hukuk ne diyorsa o yola başvuracaktır”

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu CHP’li İBB meclis üyesi Nadir Ataman’ın kaçak yapısının ortaya çıkmasına ilişkin sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “İletişim Başkanımız Fahrettin Altun’un boş arsasının fotoğraflarını servis eden İBB CHP Meclis Üyesi Nadir Ataman’ın Büyükçekmece’de kaçak yapısı ortaya çıktı. Tabi ki partimiz oraya hiçbir ilçe başkanımızı göndermeyecek, bu konuda hukuk ne diyorsa o yola başvuracaktır.” ifadelerini kullandı.

İMAR BARIŞINDAN YARARLANAMADI, FAALİYET DEVAM EDİYOR

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basın Grup Sözcüsü Nadir Ataman’ın, Büyükçekmece Kumburgaz’da kaçak yapısı olduğu ortaya çıkmıştı.. Ataman’a ait ve çiğ köfteci olarak kullanılan konteyner yapı imar barışından yararlanmamasına rağmen faaliyetine devam ediyor.

Kenan Kıran’ın haberine göre, Nadir Ataman’ın; hem emlakçı binasına, hem de konteyner için tek yapı belgesi aldığı tespit edildi. Emlakçı binasının; Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, 31 Aralık 2017’den önce yapılmış, ruhsatsız veya ruhsat ve eklerine aykırı yapılar için hayata geçirilen imar barışından faydalandığı öğrenildi. Kaynak: Akşam Gazetesi

selyus