Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 8 Nisan 2018

Başkan Hasan Can ve ekibi Balıkesir’de

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Belediyesinin kardeş şehri olan Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’yı makamında ziyaret etti.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Belediyesinin kardeş şehri olan Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Hasan Can; Balıkesir-Altıeylül’e Ümraniye Belediyesi tarafından yaptırılacak olan ve temeli atılan Hasan Can Kültür Merkezi’nin maketini inceledi.

Ziyarette Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve eşi Saliha Can’ın yanı sıra, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Av. Hasan Demiraslan, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, Altıeylül Belediye Başkan Yardımcıları, Karesi Belediye Başkan Yardımcıları, İstanbul Balıkesirliler Dernek Başkanı Selim Can ve Yönetimi ile Ümraniye Belediye Birim Müdürleri bulundu.

Ziyarette Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Başkan Hasan Can’a Altıeylül’e yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür etti. Ziyaret hediyeleşmenin ardından son buldu.

selyus