Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 1 Kasım 2019

Başkan Hilmi Türkmen’in önemli misafirleri vardı

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ve İlçe Belediye Başkanlarını ağırladı. 

İstanbul’un tarih, kültür, sanat, sağlık, eğitim ve spor şehri Üsküdar, önemli konukları ağırladı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, İl Başkan Yardımcıları ve İlçe Belediye Başkanları ile birlikte Üsküdar Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek birimlerini ziyaret ettiler.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in ev sahipliğinde gerçekleşen ziyaretlerde Nevmekan Sahil, Tebessüm Kahvesi, Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi ve Nakkaştepe Millet Bahçesini gezen başkanlar, buralarla ilgili detaylı bilgi aldı. Şenocak ve belediye başkanları bu başarılı projelerinden dolayı Başkan Türkmen’i tebrik ettiler.

BAŞKANLAR ENGELSİZ YAŞAM BİRİMİNE HAYRAN KALDILAR

Engelsiz Yaşam Merkezi’nde bir saate yakın kalan ve burayla ilgili yapılan hizmetleri takdir eden ve bu hizmetlerin tüm ilçelerde olması konusunda hemfikir olan İl Başkanı ile İlçe Belediye Başkanları, Başkan Türkmen’i her yaşta engelliye dokunan bu önemli birimden dolayı ayrıca tebrik ettiler. Engelsiz Yaşam Merkezi’nin Sorumlusu Ömer Yiğit, başkanlara katları gezdirerek detaylı bilgiler aktardı.

“BAŞKANLARIMIZ BELEDİYEMİZİN SOSYAL PROJELERİNİ GÖRDÜLER”

Önemli misafirlerini Üsküdar’da ağırlayan Başkan Türkmen, “AK Parti İstanbul Başkanı Sayın Bayram Şenocak başkanlığında İlçe Belediye Başkanlarımız Üsküdar’ımızı ziyaret ettiler. Bazı sosyal projelerimizi görme adına zaman ayırdılar. Sayın başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Sağolsunlar, varolsunlar” dedi.

selyus