Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 10 Ağustos 2017

Başkan İsmail Erdem, yapımı devam eden hizmet binalarını yerinde inceliyor

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, yoğun mesaisine “Hizmeti Yerinde Gör” uygulaması ile devam ediyor. Başkan Erdem yapımı süren ve hizmet veren tüm tesisleri ziyaret etti.

8 Ağustos Salı sabahı ilk olarak Atatürk mahallesine giden Başkan Erdem, burada yakın zamanda hizmete girecek olan Aile Sağlığı Merkezi, Yeni Muhtarlık binası ve 40 derslikli ilk ve ortaokul binası inşaatları hakkında yetkililerden bilgi aldıktan sonra, sırası ile Kemal Türkler Mahallesi’nde açılacak olan Bilgi evi inşaatını, 20 derslik Şehit Er Hasan Genç İlk ve Ortaokul inşaatını, İşitme Engelliler Tedavi Merkezi inşaatını ve Uluçynarlar Misafirhanesi inşaatını gezdi.

Başkan Erdem hizmetlerin işleyişi ile ilgili çalışan personelden bilgi alırken, yapımı devam eden tesislerimizle ilgili gezi ve inceleme çalışmalarında bulundu. Başkan Erdem, yaptığı kısa konuşmada, hizmetlerinden ötürü tüm personelimizle gurur duyduğunu belirterek, vatandaşlarımıza, Sancaktepe için her zaman, çeşitli alanlarda hizmete ve yardımlaşmaya devam edecekleri bilgisini verdi.

selyus