Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 20 Ekim 2016

Başkan Mehmet Tevfik Göksu, “Sakın konutlarınızı satmayın”

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, “Park bittiğinde ise havaalanı, Turgut Reis ve Oruç Reis’te otobana yakın mesafedeki konutların değeri artacak. O yüzden Esenlerlilere ‘sakın konutlarınızı satmayın’ diyorum. Bazı akıllılar şimdi daire topluyorlar. Park açıldığında o daireler ne kadar olacak Allah bilir.”

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilan edilen 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla, Esenler’deki muhtarlar ve idarecilerle bir araya geldi. Esenler Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya, İstanbul Vali Yardımcısı Osman Ateş, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran, İlçe Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren ve belediye başkan yardımcıları da katıldı. Toplantıda konuşma yapan Başkan Göksu, yeni dönemde yapılacak projeler hakkında bilgi verdi.

“EVLERİNİZİ SATMAYIN”

Göksu, Esenler’deki ev sahiplerini dairelerini satmaması konusunda uyararak, “Esenler’de kişi başına düşen yeşil alan 1 metrekare, askeri bölgeye yapacağımız tarihi projede ise 21 metrekare. Askeri bölgenin 1.6 milyon metrekaresini yapılandıracağız. Mevcut ilçemizde açacağımız miktar ise çok daha büyük. Park bittiğinde ise havaalanı, Turgut Reis ve Oruç Reis’te otobana yakın mesafedeki konutların değeri artacak. O yüzden Esenlerlilere ‘sakın konutlarınızı satmayın’ diyorum. Bazı akıllılar şimdi daire topluyorlar. Park açıldığında o daireler ne kadar olacak Allah bilir. Sizlere de söylüyorum; kimseye dairelerini sattırmayın. Esenler, Esenler’de kalsın. Bu kadar emek, gayret başka yere gitsin diye değil. Esenlerli çilesini çektiği şehrin nimetini de kendi alsın” dedi.

Başkan Göksu’nun ardından kısa bir konuşma yapan İstanbul Vali Yardımcısı Osman Ateş de, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde Esenlerli muhtarlarla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti diye getirdi. Toplantı soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

selyus