Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 21 Ağustos 2015

Başkan Polat, “Temennimiz daha fazla kadın yönetici olması”

Başkan Polat, “Dünya Belediyeler Birliği Başkanı olarak da İstanbul’un adını duyuran Kadir Başkanımızın ekibinde kadınların olması çok mutluluk vericidir. Ancak toplam 1053 yöneticiden sadece 80 tanesinin kadın olması tabi ki yetersizdir. İBB İştirakleri için geliştirilmesi gereken bir alan olduğu için daha fazla kadın yöneticiye yer verilmesini temenni ediyorum.”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbas ile AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat, İBB İştirakler Daire Başkanlığı Kadın Yöneticileriyle buluştu.

Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen moral ve motivasyon yemeğinde İBB Başkanı Kadir Topbaş ile İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat,  iştirakler bünyesinde çalışan kadın yöneticileri daha yakından tanıma fırsatı buldu. Çok verimli ve motivasyonu yüksek geçen buluşmada Başkan Topbaş ile Başkan Polat’ın katılımcılarla yakından ilgilendiği gözlerden kaçmadı.

Ayrıca her iki başkanda kadın yöneticilere önemli mesajlar verdi.

“İBB’DE DAHA FAZLA KADIN YÖNETİCİYE YER VERİLMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM”

Başkanlık görevine geldiği günden bu yana çıtayı her geçen gün yükselten ve İstanbul’un en ücra köşesinde bile bir kadının sorunu varsa onu kendine dert edinen, son olarak ta İBB İştiraklerde çalışan kadın yöneticilerle ilgilenen AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat, “Artık globalleşen dünyada rekabet; şirketler, kurumlar, ülkeler arasında değil şehirlerarasındadır. İstanbul’umuz da dünyanın en güzel şehirleri arasında önemli bir yere sahiptir. Bu şehri güzelleştiren ve Dünya Belediyeler Birliği Başkanı olarak da İstanbul’un adını duyuran Kadir Başkanımızın ekibinde kadınların olması çok mutluluk vericidir. Ancak toplam 1053 yöneticiden sadece 80 tanesinin kadın

olması tabi ki yetersizdir. İBB İştirakleri için geliştirilmesi gereken bir alan olduğu için daha fazla kadın yöneticiye yer verilmesini temenni ediyorum.” dedi.

“SİZLERİN GAYRETLİ ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YÖNETİMİMİZE, İSTANBUL HALKI 3. KEZ ONAY VERDİ”

Moral motivasyon yemeğine katılarak katılımcıları onurlandıran İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş, “Zaferleri, savaşları askerler kazanır ama zaferler komutanlara yazılır. Sizler arkada görev yapan ve önemli noktalarda bizi temsil edenlersiniz. Kuruluşlarımızda uygun noktalarda başarıyla iş yaptığınız için bugün dünya bizden, İstanbul’dan bahsediyor. Ve yine sizlerin gayretli çalışmalarından dolayı İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetimimize, İstanbul halkı 3. kez onay verdi. Bugüne kadar İstanbul’da hiç olmayan üstüste 3.kez onay oldu. Bu da sizlerin gayretli çalışmalarınızın yansıması ve bunun farkındayım. Ve hep beraber büyükşehir ailesi olarak bütün iştiraklerimiz ile birlikte bu kente hizmet etmekteyiz. Sayın İl Kadın Kolları Başkanımız İffet Hanımın bahsettiği gibi dünya artık küçülüyor ve artık insanların kaderleri birbirine bağlı hale geldi. Bir şehirdeki bir olay dünyanın birçok noktasında artık hissediliyor, takip ediliyor ve bir yanlışlık tüm dünyaya etki ediyor. Kaderlerimizin birbirine bağlı olduğu bu dünyada özellikle insan olarak zaten dünyamız ve gelecek adına sorumluluklarımız var, bunların bilincindeyiz. Hepinize gayretli çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

Etiketler:
selyus