Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 3 Kasım 2015

Başkan Poyraz’dan tüm Çekmeköy’e teşekkür

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Kasım Meclisi Birinci Birleşimi’ne katılarak, seçim dönemindeki huzur ortamı için tüm siyasi partilere teşekkür etti.

Çekmeköy Belediyesi Kasım ayı Meclisi Birinci Birleşimi, Meclis Birinci Başkan Vekili Selamet Aygün başkanlığında toplandı. İkisi ek olmak üzere, 6 gündem maddesi görüşüldü.

Görüşmelere katılan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, gündem maddelerinin ardından söz alarak seçim sürecinin sükunet içerisinde yaşanmasını sağlayan tüm siyasi partilere teşekkürlerini sundu. Başkan Poyraz, “Seçim sonrasındaki ilk günü yaşıyoruz. Çekmeköy’de partimiz lehine çıkan yüzde 53’lük oran için tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu güvenlerine karşılık ne kadar hizmetkar olsak, onlar için ne kadar çalışsak kafi gelmeyeceği kanaatindeyim. Bu seçim sürecinin her anlamda huzur içinde geçirilmesini sağlayan tüm muhalefet partilerine teşekkür ediyorum. Kimse kimsenin kalbini kırmadı, kimsenin ağzından kötü söz çıkmadı. Allah herkesten razı olsun,” dedi.

selyus