Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 11 Ekim 2020

Başkan Şadi Yazıcı, “Karanlığa sövene kadar, bir mum yakın”

İşe yarar bir faydaları görülmediği bir yana, yapılan işleri de takdir etmesini bilmeyen CHP zihniyetine Allah rızası için bir işe yarayın anlamında “Karanlığa sövene kadar, bir mum yakın” diyen Başkan Yazıcı, “Konaşlı Cem Evi’nin temel atmasından binanın bitimine kadar hepsiyle ilgili bizzat ilgilendim. Mecliste önerge verene kadar, büyükşehir belediye başkanının park bahçelerine söylemek daha doğru olmaz mı.” 

Tuzla Belediye Meclisi’nin 7’inci seçim dönemi 2’inci toplantı yılı Ekim ayı toplantılarının 3’üncü birleşimi Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıda CHP Grubu, Tuzla Belediyesi’nden Konaşlı Cem Evi’nin park bahçelerinin çevre düzenlemesi için meclise önerge erdi. Önergeye çok sinirlenen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, açtı ağzını, yumdu gözünü!

Önergeyi veren muhalefet sıralarına dönerek eleştirilerini ardı ardına dile getiren Başkan Yazıcı, “Bu milletin dini inançlarıyla lütfen oynamayın, siyaset yapmayın. Konaşlı Cem Evi’nin temel atmasından binanın bitimine kadar hepsiyle ilgili bizzat ilgilendim. Mecliste önerge verene kadar, büyükşehir belediye başkanının park bahçelerine söylemek daha doğru olmaz mı. Karanlığa sövene kadar, bir mum yakın.”

selyus