Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 19 Nisan 2021

Başkan Şeyma Döğücü, “Bizler “Sevgiyle Bir Arada” yaşayan kocaman bir aileyiz”

Belediyenin bünyesinde bulunan ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar için her gün hijyenik ortamda yemek çıkartan aşevini sosyal medya hesabından paylaşan Sancaktepe Belediye Başkanı Avukat Şeyma Döğücü, “Sevgi ve özveriyle hazırlanan sıcak aşları, günbegün teslim ediyor, paylaştıkça daha da büyüyoruz. Bizler “Sevgiyle Bir Arada” yaşayan kocaman bir aileyiz.”

Sancaktepe Belediyesi Aşevi’nden ihtiyaç sahibi aileler, hastalar ve yaşlıların sofralarına Ramazan ayı bereketi…

Aşevinde çalışan aşçıbaşı ve personelin sevgisini kattığı yemekler, güleryüzlü personeller tarafından ilgili adreslere teslim ediliyor.

“SEVGİ VE ÖZVERİYLE HAZIRLANAN SICAK AŞLARI, GÜNBEGÜN TESLİM EDİYOR, PAYLAŞTIKÇA DAHA DA BÜYÜYORUZ”

Aşevini yerinde inceleyen Sancaktepe Belediye Başkanı Avukat Şeyma Döğücü, “Büyüklerimiz, hastalarımız ve ihtiyaç sahibi komşularımız için gönül sofraları kurmaya #Ramazan ayında da devam ediyoruz.

Sevgi ve özveriyle hazırlanan sıcak aşları, günbegün teslim ediyor, paylaştıkça daha da büyüyoruz.

Bizler #SevgiyleBirArada yaşayan kocaman bir aileyiz.”

SANCAKTEPE BELEDİYESİ AŞEVİ

Sancaktepe Belediyesi Aşevi, ilçe sınırları içerisinde yaşayan; bakacak kimsesi olmayan, evinde yemek pişirecek durumda olmayan vatandaşların kapılarına kadar sıcak yemek ulaştırıyor.

Hijyenik şartlarda ve sağlıklı koşullarda hazırlanan 2 öğünlük 4 çeşit yemek her gün sefer taslarıyla 10.00-13.00 saatleri arasında nitelikli güler yüzlü personel tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine ulaştırılıyor.

Ayrıca aşevinden yararlanan ailelere ihtiyaçlarına göre aylık kahvaltı paketi dağıtımı yapılmaktadır. Aşevinden çıkan yemekler gıda mühendislerinin kontrolünde pişirilmekte, pişirilen yemeklerin numuneleri alınıp, üç gün boyunca uygun şartlarda muhafaza edilmektedir.

selyus