Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 11 Ocak 2017

Başkan Türkmen, başını yere eğdirmeyen ekibine teşekkür etti

Üsküdarlıları kara teslim etmeyen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in işinin ehli müdürleri ve sahaya hakim ekibi var. Yerel yönetimler tecrübesiyle yönettiği ekibiyle zaman zaman sahada buluşarak moral ve motivasyonlarını hep yüksek tutan Başkan Türkmen, başını yere eğdirmeyen ekibine ayrıca teşekkür etti.

Cuma gününden bu yana İstanbul’u etkisine altına alan yoğun kar yağışı Salı gününe kadar devam etti. Kar, uzun süreli devam etmesi belediyelerin işini zorlaştırdı gibi görünse de ‘iş bilenin kılıç kuşanın’ misali, bazı belediyeler cadde ve sokakları kardan temizlemesini iyi bildi. İşini bilip te kılıcını kuşanan belediyeler, araç, gereç ve ekipleriyle ilçeye hakim olarak vatandaşlarını kara teslim etmediler. Bunların en başında da çalışmalarını yakından takip ettiğimiz Üsküdar Belediyesi gelmektedir.

Yerel Yönetimlerin başarılı ismi, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, 10 yıl başkan yardımcılığı dönemindeki tecrübesini belediye başkanlığına yansıtarak ortaya güzel hizmetler çıkarıyor. Üsküdar, İstanbul’un sokakları inişli-yokuşlu mahalleleriyle en engebeli ilçesi olmasına rağmen gecesini gündüzüne katıp Üsküdarlıları kara teslim etmeyen Başkan Türkmen’in işinin ehli müdürleri ve sahaya hakim ekibi var. Yöneticilik tecrübesiyle başarılı bir şekilde yönettiği ekibiyle zaman zaman sahada buluşarak moral ve motivasyonlarını hep yüksek tuttu.

Gece gündüz demeden sahada olan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, 600 binin üzerinde nüfusa sahip Üsküdar’ı mağdur etmeyerek, bu işi de anlının akıyla kotarmanın özgüveni ve huzuruyla dik yürüyüşüne devam etti.   

selyus