Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 26 Mart 2017

Başkan Türkmen, “Buraların yıllarca cefasını siz çektiniz, sefasını da siz süreceksiniz inşallah”

Tam 34 yıl sonra boğaz bölgesinin imar sorununu çözmek Hamd olsun bu kardeşinize nasip oldu diyen Başkan Türkmen, “Üsküdar’ın en güzel 16 mahallesinin 34 yıllık problemi artık tarihe karıştı. Bu süreçte sizlerin kafasını karıştırmaya çalışıyorlar. Bizi kıskananlar ortalığı karıştırmaya çalışıyor. Onlara inanmayın. Beni tanıyorsunuz. Asla ve asla hiç kimseyi yerinden yurdundan etmeyeceğiz. Buralar sizindir. Buraların yıllarca cefasını siz çektiniz, sefasını da siz süreceksiniz inşallah.” dedi.

Üsküdar Kirazlıtepe’de yapımı tamamlanan modern Şenol Güneş Parkı’nın açılışında bir konuşma yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ilçenin 34 yıllık kangreni olan boğaz görünümlü 16 mahallenin imar sorunun tarihe karıştığının altını çizdi. 

“KAFANIZI KARIŞTIRIYORLAR, ONLARA İNANMAYIN ”

Başkan Türkmen, Konuşmamda şunun da altını çizmek isterim. Özellikle Üsküdar’da ve bizim boğaz bölgesinde kentsel dönüşüm diye imar planlarıyla ilgili bir çalışma yaptık. Tam 34 yıl sonra boğaz bölgesinin imar sorununu çözmek Hamd olsun bu kardeşinize nasip oldu. Elbette ki geçmiş dönemdeki çok değerli başkanlarımızla birlikte edindiğimiz tecrübelerimizle çözmek bizim döneme nasip oldu. Üsküdar’ın en güzel 16 mahallesinin 34 yıllık problemi artık tarihe karıştı. Bu süreçte sizlerin kafasını karıştırmaya çalışıyorlar. Bizi kıskananlar ortalığı karıştırmaya çalışıyor. Onlara inanmayın. Beni tanıyorsunuz. Asla ve asla hiç kimseyi yerinden yurdundan etmeyeceğiz. Buralar sizindir. Buraların yıllarca cefasını siz çektiniz, sefasını da siz süreceksiniz inşallah.”

selyus