Başkan Yıldız, yardım paketlerini bizzat kendi teslim ediyor
Sokağa çıkamayan ihtiyaç sahipleri ile yakından ilgilenen Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, içerisinde kolonya, maske ve sabun içeren temizlik malzemeleri ile temel gıda ürünlerinin olduğu yardım paketlerini teslim etti.

Beyoğlu Belediyesi tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınına karşı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Düzenli olarak ilçenin dört bir yanında dezenfekte çalışması gerçekleştiren belediye ekipleri, 65 yaş üstü vatandaşlar için getirilen sokağa çıkma yasağı nedeniyle evlerinden çıkamayan yaşlı ihtiyaç sahiplerini de ihmal etmiyor. Beyoğlu Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Sosyal Market sorumluları tarafından ilçede bulunan ihtiyaç sahibi yaşlı vatandaşlar tespit edilerek evlerine; kolonya, maske ve sabun içeren temizlik malzemeleri ile temel gıda ürünlerinin olduğu yardım paketi götürülüyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız da ekiplere birlikte evleri ziyaret ederek yardım paketlerini teslim ediyor.

BAŞKAN YILDIZ’DAN ŞADİYE KALAYCI TEYZEYE ZİYARET
Sosyal Market’i ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, ekiplerle birlikte ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere hazırlanan malzemeleri paketledi. Paketleme işleminin ardından ekiplerle birlikte dağıtıma çıkan Başkan Yıldız, Şadiye Kalaycı teyzeyi evinde ziyaret etti. Şadiye teyzeyle sohbet ederek hal ve hatırını soran Başkan Yıldız daha sonra içerisinde kolonya, maske ve sabun içeren temizlik malzemeleri ile temel gıda ürünlerinin olduğu yardım paketini takdim etti. Başkan Yıldız’ın ziyaretinden dolayı büyük mutluluk yaşayan Şadiye teyze, belediye olarak kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadıkları için Başkan Yıldız’a teşekkür etti.
Benzer Videolar
-
Bakan Hakan Fidan: “Eyleme ihtiyacımız olduğu kadar bilgiye, öğrenmeye, tecrübe aktarımına da ihtiyacımız var”
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’i kabul etti
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan muhalefete tepki: “Yolsuzluk yapmadıysanız, rüşvet almadıysanız bu telaş hali niye?
-
Murat Kurum’dan CHP’li Özel’e cevap: “Engel oluyor dediğin Murat bitiriyor”
-
Bakan Kurum: “İstanbul’umuzu kentsel dönüşümle yenileyeceğiz, sosyal konutlarla güçlendireceğiz”
-
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: “Terör suçluları idam edilsin”
-
Bakan Bak: “Arnavutköy’de spor altyapısının güçlendirilmesine yönelik çalışmalar devam edecek”
-
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: “Bugün terörsüz Türkiye’yi konuşuyorsak katettiğimiz mesafe sayesindedir”
-
Milli Güvenlik Kurumu toplantı sonrası 9 maddelik bildiri yayımlandı
-
Sami Özdil, “Özgür Özel dün sandığı süs, milleti figür gören tek parti zihniyetinin mirasçısıdır”
-
AK Parti Milletvekilleri Üsküdar’da mahallelere çıkarma yaptı
-
Kürşad Zorlu: “2028’de önce Cumhurbaşkanımızı yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğiz, ardından da İstanbul’umuzu yeniden alacağız”


