Başkan Yıldız, yardım paketlerini bizzat kendi teslim ediyor

Sokağa çıkamayan ihtiyaç sahipleri ile yakından ilgilenen Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, içerisinde kolonya, maske ve sabun içeren temizlik malzemeleri ile temel gıda ürünlerinin olduğu yardım paketlerini teslim etti.

Beyoğlu Belediyesi tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınına karşı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Düzenli olarak ilçenin dört bir yanında dezenfekte çalışması gerçekleştiren belediye ekipleri, 65 yaş üstü vatandaşlar için getirilen sokağa çıkma yasağı nedeniyle evlerinden çıkamayan yaşlı ihtiyaç sahiplerini de ihmal etmiyor. Beyoğlu Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Sosyal Market sorumluları tarafından ilçede bulunan ihtiyaç sahibi yaşlı vatandaşlar tespit edilerek evlerine; kolonya, maske ve sabun içeren temizlik malzemeleri ile temel gıda ürünlerinin olduğu yardım paketi götürülüyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız da ekiplere birlikte evleri ziyaret ederek yardım paketlerini teslim ediyor.

BAŞKAN YILDIZ’DAN ŞADİYE KALAYCI TEYZEYE ZİYARET

Sosyal Market’i ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, ekiplerle birlikte ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere hazırlanan malzemeleri paketledi. Paketleme işleminin ardından ekiplerle birlikte dağıtıma çıkan Başkan Yıldız, Şadiye Kalaycı teyzeyi evinde ziyaret etti. Şadiye teyzeyle sohbet ederek hal ve hatırını soran Başkan Yıldız daha sonra içerisinde kolonya, maske ve sabun içeren temizlik malzemeleri ile temel gıda ürünlerinin olduğu yardım paketini takdim etti. Başkan Yıldız’ın ziyaretinden dolayı büyük mutluluk yaşayan Şadiye teyze, belediye olarak kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadıkları için Başkan Yıldız’a teşekkür etti.

selyus