Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 17 Eylül 2017

Battal İlgezdi’nin sahte ‘Tapu Tahsis Belgesi’ meclisi şoka soktu!

Ataşehir Belediye Meclisi Eylül ayı toplantılarında sürekli adrenal yükseldi. Meclisin 1. oturumunda AK Partili Belediye Meclis Üyesi İsmail Levent, mecliste yaptığı konuşmada Ataşehir Belediyesi’nden ‘Emekevler’in hesabını çatır çatır sordu! Levent,  2. oturumda elinde Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin olumsuz belgelerini göstererek kendisini istifaya davet etti. Son toplantıda ise bir önceki toplantıda Başkan İlgezdi’nin Ataşehirlilere sahte tapu verdiğini iddia ettiği o “TAPU TAHSİS BELGESİ”ni, kamuoyu ve basının önünde önceki oturumda ‘sahte tapuyu getir istifa etmeyen şerefsizdir’ diyen Abdullah Der’e seslenerek ‘sahte tapunuz burada’ dedi.

Ataşehir24’ün haberine göre geçtiğimiz çarşamba Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, AK Partili Meclis Üyesi İsmail Levent’e Sahte tapuları Battal İlgezdi’nin dağıttığını ispatla ben istifa etmezsem şerefsizim demişti. Bunun üzerine İsmail Levent, iddiasını ispatlamak üzere bu sefer meclise belge ile geldi.

Levent, “Bu hafta bayağı yoğun geçti. Meclisin huzurunda bir söz vermiştim. Abdullah Der’e söz verdiğim belgeyi getirdim. Bu konuyu Abdullah Beye havale ederek kapatıyorum” diyerek Tapu Tahsis Belgesini gösterdi.

TAPU TAHSİS BELGESİNİ GÖREN DER, ŞOKTA!

İsmail Levent’in getirdiği ‘TAPU TAHSİS BELGESİ’ni görünce şoka giren ve kendisini kurtarmak için tepki gösteren Abdullah Der,  “Geçen gün İsmail arkadaşımızın Belediye başkanının sahte tapu dağıttı sözüne, o gün bir şey söylemiştim yine sözümün arkasındayım. Eğer o elindeki belge tapu ise veya sahte tapu ise aynen o gün söylediğimi bugünde söylüyorum. Kendisini basın aracılığıyla ve kamuoyunun önünde sözünü tutmaya davet ediyorum” dedi.

Kaynak: http://atasehir24.com/

 

selyus