Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 17 Şubat 2021

Beykoz Belediyesi Kavacık Nikah Salonu hizmet vermeye başladı

Beykoz Belediyesi tarafından hizmete açılan Kavacık Nikah Salonu hizmet vermeye başladı. Salonun ilk gününde binaya gelerek incelemelerde bulunan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, bir çiftin de nikahını kıydı.

Beykoz Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonrası Kavacık Nikah Salonu hizmete açıldı. Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın nikah salonunun açılışına iştirak etti. Bina içerisinde incelemelerde bulunan Başkan Aydın, yetkililerden bilgi aldı. Personellerle sohbet etti.

Başkan Aydın, yeni salonun ilk gününde, yedi yıl sonra yeniden bir araya gelen bir çiftin de nikahını kıydı. Nikah öncesinde çifti odasında ziyaret ederek sohbet eden Aydın, nikah sonrasında ise çifte hediyelerini takdim etti.

Çiftin nikahını kıyan Başkan Aydın, “Yeni binamız olan Kavacık Nikah Salonunda ilk nikahımızı kıydık. Çiftimiz, geçmişte uzun bir evlilik yaşamış ve ayrılmış. Ve şimdi ise yeniden bir araya gelmişler. Kendilerine mutluluklar diliyorum” diye konuştu.

“HER İKİ SALONUMUZDA HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEK”

Yeni açılan nikah salonuna ilişkin konuşan Başkan Aydın, “Beykoz İstanbul’un en büyük ilçelerinden bir tanesi. Tek bir nikah salonumuz vardı. O da Beykoz’un güney yakasındaydı. Beykoz’un kuzey yakasında bulunan bu nikah salonumuz sayesinde Beykozlu hemşehrilerimiz açısından hizmet kalitesini arttıracaktır. Her iki nikah salonumuzda hizmet vermeye devam edecek. Beykozlu hemşehrilerimizin bize hizmet etme yetkisini sundukları için teşekkür ediyorum diye konuştu.

 

selyus