Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 13 Mart 2016

Beykozlulara turizm ve logo müjdesi

Belediye Meclisinin son oturumunda söz alan Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıoğlu, 15-22 Nisan Turizm Haftası’nın bu yıl Beykoz’ da kutlanacağını hafta kapsamında ilçenin tarihi ve kültürel özelliklerinin tanıtılacağını ve bir turizm çalıştayı gerçekleştirileceğini söyledi. Kaşıtoğlu, kurumun uluslararası bir çalışmayla özgün ve güncel bir logoya kavuşacağını belirtti.

Beykoz Belediyesi Meclisi Mart Ayı’nın üçüncü birleşiminde Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında bir araya geldi.

Meclisteki grup temsilcileri, İstiklâl Marşı’nın kabul edilişinin 95. yıl dönümü ve 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 101. yıl dönümü dolayısıyla slayt eşliğinde konuşmalar yaptılar. Ardından meclise sunulan raporlar görüşülerek karara bağlandı ve müdürlük teklifleri ilgili komisyonlara gönderildi.

Mart ayının ikinci meclis toplantısında ise ilçenin adının duyurulacağı önemli etkinlik ve çalışmalar da müjdelendi.

TURİZM HAFTASI BEYKOZ’DA KUTLANACAK

Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıoğlu,  15-22 Nisan Turizm Haftası’nın bu yıl Beykoz’ da kutlanacağını hafta kapsamında ilçenin tarihi ve kültürel özelliklerinin tanıtılacağını ve bir turizm çalıştayı gerçekleştirileceğini söyledi. Renkli gezi, yarışma ve etkinliklerin yer aldığı Turizm Haftası Kanlıca Meydanı’ndan başlayacak.

LOGO YARIŞMASI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Beykoz’u temsil edecek logonun seçileceği, Logo Tasarım yarışması hakkında sinevizyon gösterisi eşliğinde bilgiler veren Muharrem Kaşıtoğlu, yarışmaya 89 ülkeden yarışma koşulları hakkında bilgi almak üzere siteye giriş yapıldığını ve kurumun uluslararası bir çalışmayla özgün ve güncel bir logoya kavuşacağını söyledi.

Başkan yardımcısı ayrıca Beykoz Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapılacak olan Beykoz Çocuk Kitapları Fuarı’nın ikincisinin ise bu yıl 16-24 Nisan tarihleri arasında geniş kapsamlı şekilde ve daha büyük bir alanda yapılacağını belirtti.

Bir sonraki meclis toplantısı 4 Nisan Pazartesi günü saat 10.00’da yapılacak.

selyus