Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 6 Mayıs 2016

Çekmeköy’ün şeffaf mutfakları

Çekmeköy Belediyesi tarafından yürütülen Şeffaf Mutfak Sağlıklı ve Güvenilir İşletmeler projesine katılan ve denetimleri geçerek Şeffaf Mutfak Bayrağı almaya hak kazanan işletmelerin sayısı artıyor.

Çekmeköy Belediyesi’nin 2015 yılının aralık ayında başlattığı Şeffaf Mutfak Sağlıklı ve Güvenilir İşletmeler projesine katılan işletmeler, bayrak ve sertifikalarını almaya başladı. Uzman ekipler tarafından denetlenerek; vatandaşa sağlıklı hizmet veren, güvenli işletmeler olduğu tespit edilen 13 mekan, güven sembolü Şeffaf Mutfak bayrağı almaya hak kazandı. 6 işletmenin de mayıs ayı içerisinde düzenlemelerini yaparak alması bekleniyor.

Zorlu denetimleri geçen güvenli işletmelerin temsilcileri, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliğinde yapılan toplantıda bir araya geldi. Proje kapsamında yapılacak Şeffaf Mutfak Güvenli Gıda Festivali hakkında işletmeleri bilgilendiren Başkan Poyraz, Çekmeköy’ün ekonomisine önemli katkıda bulunan bu projeye verdikleri destek nedeniyle işletme sahiplerine teşekkür etti.

selyus