Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 15 Temmuz 2019

Çengelköy Polis Merkezi, hainlere en büyük direnişi gösteren onur noktası

Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ile Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, hain darbe girişimi sırasında en büyük direncin gösterildiği noktalardan biri olan Çengelköy Polis Merkezi’ni ziyaret etti.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşlar, 15 Temmuz’un 3. yıl dönümünde Çengelköy Polis Merkezi’nde anıldı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ile birlikte 15 Temmuz darbe girişimi sırasında direnişin sembollerinden olan Çengelköy Polis Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyarete Üsküdar Emniyet Müdürü de eşlik etti. Polis memurlarıyla tek tek tokalaşarak sohbet eden Türkmen ve Demiryürek, polis merkezinin önünde polislerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

“POLİSİYLE, HALKIYLA O GECENİN SEYRİNİ DEĞİŞTİREN BÜTÜN KAHRAMANLARIMIZI SAYGIYLA ANIYORUM”

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Başkan Türkmen, “Güne hain darbe girişimine en ağır darbenin vurulduğu, en büyük direnişin sergilendiği yerde, Gazi Çengelköyümüzün polis karakolunda başladık. Polisiyle, halkıyla o gecenin seyrini değiştiren bütün kahramanlarımızı saygıyla anıyorum.”

selyus