Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 30 Aralık 2020

CHP’li meclis üyelerini “Iphone Pro 11” marka cep telefonu çok mutlu etti (!)

Bahçelievler Belediyesi CHP’li meclis üyeleri, Başkan Bahadır’a toplantılarda muhalefet ederken söz konusu çıkar olunca AK Parti ve MHP’li meclis üyeleriyle birleşebiliyor.

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, yeni yıl öncesinde aralarında CHP’li ve MHP’lilerin de bulunduğu 45 meclis üyesine her biri 11 bin TL olan ve toplamda 495 bin TL değerinde “Iphone Pro 11” marka cep telefonu hediye etti.

Mecliste çatır çatır muhalefet eden ancak 11 bin liralık telefonu kendilerine hediye edilince muhalefet etmeyi rafa kaldıran CHP’li meclis üyeleri, “Iphone Pro 11” marka cep telefonu alınca çok mutlu oldukları iddia edildi..!!

BAŞKAN BAHADIR’IN NİYETİ SAMİMİ DE OLSA YAPTIĞI YANLIŞ

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, iyi niyetli de olsa yaptığı bu hareket iki yönden tepki çekti. ‘Yeni yıl nedeniyle Müslümanlar hediyeleşmez, bu sadece Noel Bayramı’nda diğer dinlere mensup insanlara ait bir adettir’. Bir diğer eleştiri de insanların geçim sıkıntısı çektiği bir süreçte ve kaldı ki ‘pandemi dönemi böyle bir şey yapması doğru değil’ denildi.

CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİ İLÇE BAŞKANLARINI DİNLEMEDİ Mİ?

Bu gelişmenin duyulması üzerine CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik’in CHP’li meclis üyelerine cep telefonlarını almamaları yönünde talimat verdiği, ancak meclis üyelerinin Çelik’i dinlemeyerek hediye edilen telefonları aldığı öğrenildi. AK Parti’li belediye meclis üyeleri ise verilen telefonları zimmet karşılığı alındığı ve görev süreleri bittiğinde iade edeceklerini söyleyerek kendilerini savundukları kaydedildi. Ancak teknolojinin “eskime hızı” düşünüldüğünde savunmanın pek de gerçekçi olmadığı konuşuluyor.”

selyus