Ana Sayfa EDEBİYAT, YEREL YÖNETİMLER 26 Nisan 2019

Efsane başkanlar, Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği’nde bir araya geldi

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği’nin önemli konukları vardı. AK Parti’nin kurucularından ve Milli Görüş geleneğinin marka isimlerinden, Dernek Başkanı Ekrem Erdem, İstanbul’da iz bırakmış efsane belediye başkanlarını ağırladı.

Önceki dönem Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, önceki dönem Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, önceki dönem Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, önceki dönem Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, önceki dönem Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, önceki dönem Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve diğer önceki dönem belediye başkanlarının da bulunduğu yerel yöneticiler, başkan Erdem’in daveti Üzerine Eyüpsultan İlçesinde bulunun dernek merkezinde toplantıda buluştular. Dostane bir ortamda gerçekleşen toplantıda başkanlar, dilimizin özüne dönmesi için büyük mücadele veren Erdem’in yanında olacaklarını ifade ettiler.

BAŞKAN ERDEM, DERNEK ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Başkanı Ekrem Erdem, “Derneğimizde çok değerli isimleri ağırlamanın onurunu yaşadım. Misafirlerimize yaptığımız çalışmalar hakkında bilgiler verdik. Kendilerinin de kıymetli görüşlerini aldık. Davetimize katılımlarından dolayı başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

selyus