Esenyurtluların aradığı isim; Murat Cebecioğlu

Esenyurt Belediyesi’ni yönetmeye talip olan Tecrübeli siyaset adamı Murat Cebecioğlu, “”Projelerimizle Esenyurt’umuza değer katacağız” diyor…

AK Parti’de aday adaylık sürçlerinde müracaat edenler arasında bazı tanınmış isimler öne çıktı. Bu tanınmış isimler arasında bulunan Esenyurt’un deneyimli siyaset adamı Murat Cebecioğlu, AK Parti Esenyurt İlçesinden Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için müracaatını yaptı. Yaptığı bu müracaatla Esenyurt Belediyesi’nin yönetmeye talip olan tecrübeli siyasetçi ve ilçenin saygın işadamı Murat Cebecioğlu, iki dönem Belediye Meclis Üyeliği ve Belediye Başkan Danışmanlığı yaptı.

Doğma büyüme Esenyurtlu olan Cebecioğlu, ilçenin sorunlarını sokak sokak ve hane hane yakından biliyor. Yerel yönetimler tecrübesinden yola çıkarak daha huzurlu ve daha modern bir Esenyurt için projeleri de hazır olan Murat Cebecioğlu, Esenyurt Belediye Başkanlığı için en güçlü isim olduğu kamuoyunda konuşuluyor. Ayrıca Esenyurtluların da istediği isim.

“AK PARTİ KADROLARI 2019 YEREL SEÇİMLERİNDEN DE ZAFERLE AYRILACAKTIR”

Adaylık dosyasını teslim ederken bir açıklama yapan Murat Cebecioğlu, “Yaklaşmakta olan 2019 Mart Yerel Seçimlerinde doğup büyüdüğüm, ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim, ilkokulu, orta okulu, liseyi okuduğum, çocuklarımı büyüttüğüm, ticaret yaptığım, sokaklarında futbol oynadığım, siyaset yaptığım, seçilmiş ve atanmış görevlerde bulunduğum Esenyurt’umuzda her zaman neferi olmaktan gurur duyduğum AK Parti’mizden Belediye Başkan Adayıyım. Şunu belirtmek istiyorum, kimsenin endişesi olmasın, kimsenin şüphesi olmasın, AK Parti kadroları 2019 yerel seçimlerinde de her seçimde olduğu gibi hem Türkiye’de hem de Esenyurt’da zaferle ayrılacaktır” dedi.

selyus