Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 11 Haziran 2016

Göksu, “Bu toprakların mayası sağlam inşallah”

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, “Gönül ne kahve ister ne kahvehane, gönül sohbet ister kahve bahane. Biz bir oldukça, beraber oldukça topraklarımız üzerinde oynanan kalleşçe oyunların hepsi boşa gidecek.  Bu toprakların mayası sağlam inşallah”

Esenler Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlediği Sahurda Memleketimdeyim programı ile her gece farklı bir yöreye sahur yolcuğu yapılıyor. Dörtyol Meydanı’ndaki Anadolu Sokağı’nda kurulan Rizelilerin sahur sofrasına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran, Esenler belediye başkan yardımcıları ve çok sayıda vatandaş konuk oldu.

GÖNÜL SOHBET İSTER KAHVE BAHANE

Anadolu Sokağı’ndaki vatandaşlara hitap eden Başkan Göksu, Ramazan’ın bereketinin gönül dostlarıyla arttığına işaret ederek, “Bu meydan, bu etkinlikler, bu sofra sizlerle güzel. Sizler olmasanız bunların hiçbir anlamı olmaz. Biz, gönülden olmayı ve bir olmayı iyi biliriz. Bu yüzden bu sene ‘Vakit kardeşlik vakti’ dedik. Bizim derdimiz, bu sofrada şu yemeği, bu yemeği yemek değil. Bizim derdimiz aynı sofrada buluşup, aynı dertle dertleşmek. Gönül ne kahve ister ne kahvehane, gönül sohbet ister kahve bahane. Biz bir oldukça, beraber oldukça topraklarımız üzerinde oynanan kalleşçe oyunların hepsi boşa gidecek.  Bu toprakların mayası sağlam inşallah” dedi.

“BİZ, BİRİZ VE BERABERİZ”

Esenler halkının Ramazan’ını tebrik ederek sözlerine başlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı da, AK Parti’nin hiçbir zaman milleti yanıltmadığını ve devletin tüm imkanlarını millet için hizmete dönüştürdüklerini söyledi. Türkiye’nin önünün türlü oyunlarla kesilmek istediğine dikkat çeken Yazıcı, “Bizim en büyük zenginliğimiz, Merkez Bankası rezervlerimizin 27 milyar dolardan 120 milyar dolara çıkarmış olmamız değil. Bizim en büyük zenginliğimiz, 79 milyon insanımızın kardeşliğidir. Bunu ölçecek hiçbir araç yoktur. Bu kardeşlik Hazreti Adem’den bugüne gelen kardeşliktir. Etnik kökenimiz ne olursa olsun. Biz, biriz ve beraberiz” diye konuştu.

selyus