
Göksu, “İBB’nin bütçesi ama ortada bir bütçe yok!”
İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İBB Meclisi Aralık ayı toplantılarının 3. oturumunda söz alarak bütçe üzerine uzun uzun konuştu.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştiren Başkan Göksu, “Bu bütçede Kamulaştırma yok. Bu bütçede İstanbul’un ekonomisini büyütme yok. İstihdam artırıcı programlar yok. Bu bütçede ve Strateji Belgesinde engelliler için yeni imkanlar yok. Bu bütçede akılı şehir yok, küresel şehir yok. Kalıcı hizmet ve yatırım anlamında hiçbir şey yok” dedi.
Konuşmasına devam eden Göksu, “Peki bu bütçede neler var? Çokça borçlanma var. Varlık satışı var. Sosyal medya algı yönetimine harcanan parada artış var. Sanıyorum hizmet etmek yerine algı yönetmeyi düşünüyorsunuz” diye konuştu.
Benzer Videolar
-
Gaziosmanpaşalılardan Başkan Vekili Eray Karadeniz’e sıcak karşılama
-
Ümraniye’nin Sıfır Atık başarısı: çevreye ve geleceğe yatırım
-
Başkan Tombaş, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum’u ziyaret etti
-
Gaziosmanpaşa Belediye Başkan vekili olarak Eray Karadeniz seçildi
-
İstanbul’da 3 ilçede yapılacak olan seçimde AK Parti’nin belediye başkan vekili adayları belli oldu
-
Başkan Dursun’dan Kurban Bayramı mesajı
-
Sancaktepe Belediyesinden ‘ruhsatsız’ sağlık merkezi! Felakete davetiye çıkarıyor
-
Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, “Kent lokantaları bir büyük palavradır”
-
Beykoz Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Bilecik Valisi olarak atandı
-
Fatih Belediye Başkanı Turan, CHP Genel Başkanı Özel’in açıklamalarına cevap verdi
-
İlhan Şeşen’in cenazesi Kadıköy Belediyesi’nin asansöründe mahsur kaldı
-
Esenyurt Belediyesi’nden küçük kalplere dokunan proje