Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 14 Temmuz 2017

Hande Fırat’a ‘Cesur Medya’ ödülü

Cesur Medya Ödülleri adı altında düzenlenen ödül töreninde birçok televizyon kanalı, haber ajansı, gazete ve internet sitesine ve gazetecilere ödül verildi. Bu yıl ilki düzenlenen ödül töreninde darbe gecesine damgasını vuran Cnn Türk Haber Spikeri Hande Fırat da ödül aldı.

15 Temmuz hain darbe kalkışmasının yıldönümü yaklaşırken Arnavutköy Belediyesi, o zor gecede canlarını hiçe sayıp çalışan gazetecileri unutmadı. Cesur Medya Ödülleri adı altında düzenlenen ödül töreninde birçok televizyon kanalı, haber ajansı, gazete ve internet sitesine ve gazetecilere ödül verildi. Bu yıl ilki düzenlenen ödül töreninde gazeteciler ödülleri Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı’nın elinden aldı. darbe gecesine damgasını vuran Cnn Türk Haber Spikeri Hande Fırat, Atv Haber Sunucusu Cem Öğretir gibi birçok medya çalışanı da geceye katıldı. Arnavutköy ilçe meydanında düzenlenen törene ise vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

“HAİNLER İLK OLARAK BASINI SUSTURMAYA ÇALIŞTI”

Ödül töreninde konuşan Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, “Bir yıl önceyi hatırlıyorum, 15 Temmuz’u 16 Temmuz’a bağlayan gece hiçbirimizin anlam veremediği, fakat endişe ile acaba ne oluyor diye beklediğimiz o anları hatırlıyorum. Şükürler olsun ki memleketini seven, milletini seven siyasetçilerimiz, bürokratlarımız, aziz milletimiz ve tabi ki basın mensuplarımız vardı. Adeta herkes ben ne yapabilirim düşüncesi ile alanları çıktı. Bulunduğu mevkilerde vazifesini yerine getirdi. İşte bunların en başında gelenler siz değerli basın mensuplarımız. O akşam şunu öğrendik, ilk susturulması gereken basın ve yayın organlarıydı ki o hain kalkışmayı yapan zalimler bir kez daha basının susturulması konusunda ciddi bir kararlılık içerisindeydiler. Ama tahmin etmedikleri mukavemetle karşı karşıya kaldılar. O mukavemet de bu girişimin başarısızlıkla sonuçlanacağının göstergesiydi” ifadelerini kullandı.

Benzer Haberler

İlginizi çekebilir

İBB Başkanı İmamoğlu, Başkan Hilmi Türkmen’i örnek aldı

İBB Başkanı İmamoğlu, Başkan Hilmi Türkmen’i örnek aldı

selyus