Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 23 Nisan 2017

Hasan Can, dayısı Zekeriya Ceylan’ı Hakk’a uğurladı

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ile Türk Kızılayı Genel Sekreteri Hüseyin Can’ın Balıkesir’in Susurluk ilçesinde yaşayan ve geçirdiği bir rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden dayısı Zekeriya Ceylan bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın dayısı Zekeriya Ceylan tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Merhum Zekeriya Ceylan için bugün öğle namazı sonrası Susurluk Çarşı Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Başkan Hasan Can’ın yanı sıra Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demirarslan, Susurluk Kaymakamı Yalçın Sezgin, AK Parti Susurluk İlçe Başkanı Şükrü Gür, Susurluk Belediye Başkanı Hüseyin Hızlıoğlu, Türk Kızılayı Genel Sekreteri Hüseyin Can, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, Ümraniye Belediyesi Meclis Üyeleri, muhtarlar, aile yakınları ve vatandaşlar katıldı.  Alınan helalliğin ardından cenaze namazı kılınan merhum Zekeriya Ceylan daha sonra Susurluk mezarlığında toprağa verildi. 

Bizlerde İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve akrabalarına başsağlığı diliyoruz. Rabbim merhum Zekeriya Ceylan’a gani gani rahmet, mekanını da Cennet eylesin…

selyus