Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 6 Mayıs 2016

Hasan Can Gümüşhanelilerle

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Belediye Başkan yardımcıları Maliki Ejder Batur ve Mustafa Küçükkapdan ile Gümüşhane Kayadibi Köyü Derneğini ziyaret etti.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, ilçedeki sivil toplum kuruluşlarını ziyaretleri kapsamında, Ümraniye Gümüşhane Kayadibi Köyü Derneği’ne ziyarete bulundu. Gerçekleşen ziyaret sırasında Başkan HasanCan’ı; Dernek Başkanı Mevlüt Ertekin, Dernek kurucularından Murat Çiçek, yönetim kurulu üyeleri ve dernek mensupları karşıladı.

Ziyarette dernekleşmenin çağın en önemli; birleştirme, kaynaştırma ve kolektif ruhu harekete geçirme yöntemi olduğunu aktaran Başkan Hasan Can, ilçelerinde dernekleşme adına atılan her türlü adıma destek olduklarını ve bu gibi çalışmaları olumlu karşıladıklarını belirtti.

Dernek Başkanı Mevlüt Ertekin ise başta Başkan Hasan Can’a ve çalışma ekibine derneklere verdikleri destek ve katkılarından ötürü teşekkürlerini sundu. Konuşmaların sonunda Dernek Başkanı Mevlüt Ertekin ve Dernek Kurucularından Murat Çiçek, Başkan Hasan Can’a ve Başkan yardımcıları Maliki Ejder Batur ile Mustafa Küçükkapdan’a birer teşekkür plaketi takdim etti.

selyus