Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 27 Nisan 2016

Hilmi Türkmen’e hakkettiği ödül

“Alanında İz Bırakan Belediye Başkanı” ödülünü alan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, göreve geleli henüz iki yıl olmasına rağmen birbirinden değerli ve birbirinden önemli 200 eserin altına imza attı. Ayrıca ilçede uzun yıllardır kangrenleşmiş kentsel dönüşüm ve 2B sorunlarını kökünden çözen Başkan Türkmen, bu ödülü fazlasıyla hakketti.

İstanbul Takipte Haber Sitesi’nin ikincisini düzenlediği “Alanında İz Bırakanlar” ödül gecesine yoğun bir katılım oldu. 17 ayrı dalda ödüllerin verildiği gecede “Özel Onur Ödülü” alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, AK Parti Kurucu Üyesi, İstanbul Milletvekili Av. Mihrimah Belma Satır, İHLAS Vakfı Kurucusu Merhum Enver Ören’in yanı sıra “Alanında İz Bırakan Belediye Başkanı” ödülünü Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen aldı.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in “Alanında İz Bırakan Belediye Başkanı” ödülünü aldığı ödül gecesine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’ın yanı sıra, TBMM Komisyon Başkanı Av. Mihrimah Belma Satır, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Av. Hurşit Yıldırım ile Hasan Turan, AK Parti Erzincan Milletvekili Av. Serkan Bayram, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi İffet Polat, AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İs Mesih Şahin, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, AK Parti Anadolu Yakası İlçe Kadın Kolları Başkanları, İlçe Gençlik Kolları Başkanları, İlçe Teşkilatları, İstanbul Takipte Haber Sitesi okurları ve çok sayıda vatandaş katıldı.   

Göreve geleli henüz iki yıl olmasına rağmen birbirinden değerli ve birbirinden önemli 200 eserin altına imza atan, ilçede uzun yıllardır kangrenleşmiş kentsel dönüşüm ve 2B sorunlarını kökünden çözen Başkan Türkmen, bu ödülü fazlasıyla hakketti. Öte yandan ödül kriterimiz sitemizde haberleri en çok okunanlar arasında ilk sıralarda olan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in bir başarılı çalışması da “İyi ki Üsküdar Var” sloganı Türkiye’nin gündemine oturdu.

Ödül gecesinde kısa bir konuşma yapan Başkan Hilmi Türkmen, “İstanbul Takipte Haber Sitesi’nin düzenlediği gecede ödül almak bizi onurlandırdı. Salondaki bu coşkunun oluşmasına sebep olan gecenin ev sahibi, İstanbul Takipte Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Adil Yelkenci’yi tebrik ediyorum. Ben şahsen kendisini çok iyi tanımıyorum ancak çok iyi şeyler yaptığına şahit oluyoruz. Kendisinin iyi birisi olduğunu da bu salonun yoğunluğundan anlıyoruz. Ayrıca bana hangi dalda ne ödülü verildiğini bugün burada öğrendiğimi ve buradan yola çıkacak olursak Yelkenci’nin işini ne kadar doğru yaptığını görmüş oluyoruz. Tabi bunlar öyle tesadüfü olan şeyler değildir. Bunun bir arka bekraundu var ki böyle başarılı bir gece organize ediliyor. Biz de Üsküdar’a hizmet vermek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Rabbimize şükür 2 yıl gibi kısa zamanda önemli işler yaptık. Bizi ödüle layık gören İstanbul Takipte ekibine teşekkür ediyorum” dedi. 

Başarılı çıkışlarıyla AK Parti’nin üst yönetimin de dikkatini çeken Başkan Hilmi Türkmen, ayrıca AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Birimi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen ‘Gençlik ve Belediye’ yarışmasında gençliğe verdiği önem dikkate alınarak Türkiye üçüncüsü ödülünü aldı.

 

selyus