İBB Başkanı İmamoğlu, Başkan Hilmi Türkmen’i örnek aldı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in bundan 10 ay önce pankartları çanta haline dönüştürüp semt pazarlarında vatandaşlara yaptığı dağıtımı kendisine örnek alarak aynı çalışmayı gerçekleştirdi.  

Üsküdar Belediyesi, sosyal medya resmi hesabından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Twitter paylaşımına belediyenin pankart çanta imalat videosu ile Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in semt pazarlarında çanta dağıtım videolarını ekleyerek “Pankartlardan çanta yapmak bizce de çok güzel fikir!” diye cevap yazıp ‘daha önce biz bunu yapmıştık’ diye üstüne basa basa hatırlattı!

BAŞKAN HİLMİ TÜRKMEN PANKARTTAN DÖNÜŞEN ÇANTALARI 10 AY ÖNCE SEMT PAZARLARINDA VATANDAŞLARA DAĞITMIŞTI

Üsküdar Belediyesi, ilçenin çeşitli yerlerine tanıtım için astığı pankartların günü geçince çöpe atmak yerine kendi atölyesinde değerlendirerek Pazar çantası haline getirmişti. Yapılan bu çantaları da Belediye Bakanı Hilmi Türkmen mahallelerde kurulan semt pazarlarına alışverişe gelen Üsküdarlılara dağıtmıştı.

Bu örnek çalışma ne zaman gerçekleşti. 2019 Ocak ayının başında. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tam 10 ay sona Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’i örnek alarak kendi adına asılan pankartları çantaya dönüştürtüp semt pazarlarında dağıttı.

Sözün özü, İBB Başkanı İmamoğlu, Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen’i örnek aldı!

selyus