Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 13 Mayıs 2019

İBB Meclisi’nden müjdeli haberler var

İBB AK Parti grubunun 19 Mayıs’ta ve Ramazan Bayramı boyunca İstanbul genelinde İETT, metro ve vapurların ücretsiz olması, aylık öğrenci Akbil’inin 85 liradan 40 liraya düşürülmesi ve su fiyatlarında yüzde 40 indirim sağlaması beklenen tarife değişikliği teklifleri oy birliğiyle kabul edilerek komisyonlara gönderildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantılarının 1. oturumu gerçekleşti. Meclis 1. Başkanvekili Göksel Gümüşdağ’ın başkanlığında toplanan mecliste önemli teklifler gündeme geldi.

Konuşmaların ardından İBB AK Parti Grup Sözcüsü Faruk Gökkuş, Milli Mücadele’nin 100. yılı olan 19 Mayıs’ta ve Ramazan Bayramı boyunca İstanbul genelinde İETT, metro, vapurlar ile Halk Otobüsü ve Tur-Yol gibi özel toplu taşımaların ücretsiz olması, aylık öğrenci Akbil’inin 85 liradan 40 liraya düşürülmesi ve su fiyatlarında yüzde 40 indirim sağlaması beklenen tarife değişikliği tekliflerini sundu. Teklifler oy birliğiyle kabul edilerek komisyonlara gönderildi. Tekliflerin Çarşamba günü karara bağlanması bekleniyor.

selyus