Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 27 Şubat 2016

İBB’nin aşçıları ödüle doymuyor

14. Uluslararası Gastronomi Yarışması’nda 10 altın 15 Gümüş ve 5 Bronz madalya alarak yarışmaya damgasını vuran İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin aşçılarına takdir belgelerini İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi aşçılarının gösterdiği başarı sebebiyle Afet Koordinasyon Merkezi’nde (AKOM) düzenlenen ödül törenine İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, Genel Sekreter Yardımcısı Mevlüt Bulut, İnsan Kaynakları Daire Başkanı Ferrah Şarman ile birlikte Sosyal Tesis Amirleri katıldı.

14. Gastronomi Yarışmaları’nda gösterdikleri başarılardan ötürü tüm Sosyal Tesis ve Lojistik Destek Merkezi aşçılarını kutlayan Genel Sekreter Hayri Baraçlı, yarışmada ödül alan aşçılara takdir belgesi verdi.

11 Şubat’ta Beylikdüzü TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde başlayan ve dört gün süren yarışmaya 5 farklı ülkeden 400’ü yabancı toplam 2.000 yarışmacı katıldı.

Beylikdüzü TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’ndeki Sosyal Tesisler standı ile de göz dolduran İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Dünya Aşçılar Birliği (WACS) Başkanı Charles Carroll’dan da tam not aldı.

Çırak Öğrenciler Gururumuz Oldu

Genel Sekreter Hayri Baraçlı, ödül töreni sırasında çırak öğrenciler ile de yakından ilgilendi. Baraçlı, bir yandan Mesleki Eğitim Merkezi’ne devam ederken bir yandan da Sosyal Tesisler ve Lojistik Destek Merkezi mutfaklarında çıraklık eğitimi alan genç aşçı adaylarının başarısının gurur verici olduğunu ifade etti.

Ödül töreni başarılı aşçılar için özel olarak hazırlanan pastanın kesilmesinin ardından son buldu.

selyus