İbrahim Özkan, İBB aracı ile Çeşme’ye gittiğini itiraf etti (!)

İBB Meclisi’nin Eylül ayı toplantısında “En büyük ‘beka sorunu’ kamu kaynaklarının israfını önlemektir” diyen İYİ Parti’li İbrahim Özkan, kendisini tahsis edilen kamu aracıyla partisinin Çeşme’deki çalıştayına katıldığını ve İzmir’in 16 ilçesinin gezdiğini kendisi bizzat itiraf etti! İzmir’e izinli gittiğini söyleyen, Özkan, kimden, nasıl izin aldı? Kamu aracı ile il dışına çıkmak için sözlü iznin geçerli olmayacağına göre yazılı herhangi bir izni görünmüyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’ndeki konuşmalarında hem Devletin Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, hem hükümete, hem de AK Parti’ye sürekli hakaret içerikli iftiralar atan ve konuşmalarında zaman zaman eline tutuşturulan metni adeta bir tetikçi adesıyla İBB İyi Parti Grup Başkanvekili Özkan’ın tweeti İBB’deki israfı ortaya çıkardı! Seçim kampanyalarında israf edebiyatı yaptılar, Özkan da ‘En büyük israf kamu israfı’ dedi ama İstanbul’dan İzmir’e İBB’nin tahsis ettiği kurum aracıyla gitti ve İzmir’de de tam 16 ilçeyi İBB’nin aracıyla gezdi!

İZİN ALDIĞINA DAİR EVRAK YOK!

İmamoğlu’na yakınlığı ile bilinen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi İyi Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan’ın, İBB tarafından kendisine tahsis edilen ait araçla partisinin İzmir programına gittiği ortaya çıktı.

İBB Meclisi Mart ayı 2. oturumunda izin alarak gittiğini söyleyen Özkan, ancak izin aldığına dair herhangi bir evrak gösteremedi!

İBB ARACI İLE İZMİR’DE 16 İLÇE GEZDİLER

Çeşme’deki parti programına gittiğini söyleyen İbrahim Özkan, İstanbul’dan İzmir’e birlikte gittikleri İYİ Parti İBB Grup Sekreteri Ali Kıdık’la kurum aracıyla İzmir’de 16 ilçe gezdiklerini açıkladı.

ÖZKAN, “BİZ DE ÇEŞME’DEYİZ” DİYE KENDİ SÖYLÜYOR

İbrahim Özkan, 30 Ocak 2020 tarihinde sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki şahsi hesabından paylaşımda bulundu ve 2 Şubat 2020 tarihinde İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de katılacağı İzmir’in Çeşme ilçesindeki parti programına katılacağını açıkladı ve “Biz de Çeşme’deyiz” ifadelerini kullandı.

İŞTE SKANDAL SON DAKİKA GELİŞMESİNİ ORTAYA ÇIKARAN, KENDİ KENDİNİ İFŞA EDEN O TWEETLER;

Söz konusu fotoğrafta; 34 NZ plakalı araç örülüyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi; 34 NZ 85.. plakalı aracı ve makam şoförünü İbrahim Özkan’a tahsis etmişti.

İbrahim Özkan’ın, Ali Kıdık’la kuruma ait siyah Passat araçla İzmir Çeşme’ye parti etkinliğine gitmesinin yasalara göre suç olduğu ifade ediliyor.

İbrahim Özkan, 2 Şubat 2020 tarihinde yaptığı paylaşımda ise, “İzmir’de 16 ilçe gezdik. Halk değişim istiyor” ifadelerini kullandı.

EN BÜYÜK BEKA SORUNU KAMU KAYNAKLARININ İSRAFINI ÖNLEMEK

İbrahim Özkan, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Eylül ayı toplantısında konuşma yapmış ve “En büyük ‘beka sorunu’ kamu kaynaklarının israfını önlemektir” ifadelerini kullanmıştı.

selyus