Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 25 Eylül 2018

İl Başkanı Bayram Şenocak, Ümraniye Belediyesi’ni ziyaret etti

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı makamında ziyaret etti.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak’ı makamında ağırlayan Başkan Hasan Can, Ümraniye Belediyesinin 2004 yılından bu yana ilçeye kazandırdığı eserleri, yaptığı hizmetleri ve gerçekleştirilmesi planlanan projeleri içeren bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda ayrıca Ümraniye’deki binaların yüzde 70’inin yenilendiği de anlatıldı.

Sunumu dikkatle takip eden Başkan Şenocak, Belediye Başkanı Hasan Can’ı örnek belediyeciliğinden dolayı tebrik etti.

Makamdaki ziyaretin sonunda AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Ümraniye Belediyesi anı defterine duygu ve düşüncelerini yazdı. Başkan Hasan Can ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak’a, Ümraniye Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarında yapılan Besmele-i Şerif’in yazılı olduğu hat tablosu takdim etti. Ayrıca Başkan Hasan Can, İl Başkanı Bayram Şenocak’a, meclis salonunu da gezdirdi. İl Başkanı Bayram Şenocak ise, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a ve ekibine misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Ziyarette AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşçı, Ümraniye Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Hüseyin Erdoğdu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları ve belediye birim müdürleri de bulundu.

selyus