Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 18 Mart 2024

İnkılap Mahallesi’nin aradığı muhtar adayı: Daştan Evcen

Uzun yıllar İstanbul ve Türkiye Çiçekçiler Federasyonu Başkanlığı yapan Daştan Evcen, 52 yıldır ikamet ettiği Ümraniye İnkılap Mahallesi’ne muhtar adayı oldu.
Yarım asırdan fazla bir zamandır oturduğu mahallesinin sorunlarını bilen ve komşuları takdir edipte sandıktan çıktığı andan itibaren bu sorunları çözeceğini ifade eden Daştan Evcen, “Üç yaşımdan beri yaşadığım İnkılap Mahallemi, yapacağım hizmetlerle İstanbul ve hatta tüm Türkiye’ye örnek bir mahallesi konumuna getireceğim” dedi.
“EN ZOR VE EN GÜZEL GÜNLERDE ÜMRANİYE’MİZE VİZYON KAZANDIRDIK”
İstanbul Takipte Haber Sitesi’ne açıklamalarda bulunan İnkılap Mahallesi Muhtar Adayı Daştan Evcen, “Bölgemizde, dostlarımız yol arkadaşlarımızla spor kulüpleri, iş adamları ve iş dünyası yapılanmalarına öncülük ettik.
Belediyecilik ve teşkilatçılık anlamında da görevlerimizi başarıyla yerine getirdik. Bununla birlikte en zor ve en güzel günlerde Ümraniye’mize vizyon kazandırdık.
Ümraniye’de Sivil Toplum Kuruluşlarının öncülüğünü yaparak bölgenin kardeşlik ve beraberliğini, insanlarımızın birbirini tanımasını, manevi ve sosyal, kültürel alanda kaynaşmasını en üst seviyeye getirmeye çalıştık.
Toplumla halkımızla hep birlikte hareket ederek en zor günlerinde onların yanlarında olmaya gayret ettim” dedi.
DAŞTAN EVCEN KİMDİR?
1969 Sivas Suşehri ilçesi doğumlu ve 1972’den beri Ümraniye İnkılap Mahallesinde ikamet etmekte olan Daştan Evcen, liseyi bitirdikten sonra ticaretle uğraşmaya başladı.
Üç yıl kurucusu olduğu İstanbul Çiçekçiler Derneği Başkanlığını 15 yıl yapan evcen, Türkiye Çiçekçiler Federasyonu Başkanlığı yaptı.
62 ilde Çiçekçiler derneği kuran Evcen, Çamlıca Peyzaj San. Tic. Ltd. Şti.’nde Peyzaj Mimarı firmasının sahibidir.
Sivas Gölova Karayakup Köyü Sosyal Dayanışma Derneğinde 4 dönem Başkan Yardımcılığı yapan, Ataşehir Sivaslılar Derneği Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Evcen, Ümraniye Sivaslılar Vakfında Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldı.
2 dönem İstanbul Sivaslılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği yapan Daştan Evcen, İl Dernekler Platformu başta olmak üzere bir çok Sivil Toplum Kuruluşlarının kuruluşunda görev aldı.
Daştan Evcen evli ve 4 çocuk babasıdır.

selyus