İşten çıkarılan İSPARK çalışanları İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde basın açıklaması yaptı. İşçiler adına açıklama yapan Kadir isimli çalışan, “Bu insanların hakkını nasıl ödeyecekler. Mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Bizim işten çıkarılmamız için hiçbir yüz kızartıcı sebep yok. Buradaki herkes geri dönmek istiyor” dedi.
İş akdi feshedilen İSPARK çalışanları Saraçhane’de bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde basın açıklaması düzenledi. İşten çıkarılan personeller geri alınmak için talepte bulundu.
“Bizim işten çıkarılmamız için hiçbir yüz kızartıcı sebep yok”
İşçiler adına açıklama yapan Kadir isimli çalışan, “Dün biz çalışırken, şeflerimizden bize bir bilgi geldi. Makinelerimizin teslim edilmesi gerektiğini ve iş akdimize son verildiği söylendi. Yaklaşık 238 kişiye işten çıkarıldı mesajı geldi. Hiçbir gerekçe yoktur. Biz her gün 10 saat güneşin altında çalışıyoruz. Ekmeğimize bakıyoruz. Sadece şunu merak ediyorum. Seçimden önce verilen Kemal Kılıçdaroğlu’nun namus şeref sözü, Ekrem İmamoğlu’nun bizim dönemimizde hiçbir işçi işten çıkarılmayacak sözü nerede. Burada evli olan insanlar var. Yeni düğünü olacak insanlar var. Hanımı hamile bir hafta sonra doğumu olacak insanlar var. Bu insanların hakkını nasıl ödeyecekler. Mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Bizim işten çıkarılmamız için hiçbir yüz kızartıcı sebep yok. Buradaki herkes geri dönmek istiyor. Bize bir açıklamada yapılmadı. Bir mesaj yoluyla buradaki herkesin işine son verildi” dedi.
İSPARK mağdurlarından açıklama
Benzer Haberler
-
İBB personeli özlük ve sosyal hakları için Saraçhane’de toplandı
-
Arnavutköy Karaburun Sahili’nde temizlik sorumluluğu İBB’de olan Kayalık Bölgeler için Arnavutköy Belediyesi harekete geçti
-
15 Temmuz’a “tiyatro” iddiasına soruşturma: Bahçelievler’de CHP’li iki meclis üyesi hakkında re’sen işlem başlatıldı
-
Beykoz Belediyesi personelinden örnek davranış: Plajda bulduğu altın dolu keseyi sahibine teslim etti
-
Arnavutköy Belediyesi yeni medya akademisine IPRA altın küre ödülü
-
Gaziosmanpaşa’da Dünya Kupası temalı park törenle açıldı
-
Beykoz Belediye Meclisi’nde CHP sıraları boş kaldı
-
Beykoz Belediyesi Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel, “Beykoz’da hizmete kilit vurmak isteyenlere geçit yok”
-
Beykoz’da tarihi gün: Bakan Kurum’un katılımı ile 1071 hak sahibi tapusuna kavuştu
-
Pendik’te yıkım sırasında dikkat çeken hassasiyet: Kepçe operatörü Türk Bayrağı için çalışmayı durdurdu
-
SULKENT’te hak sahipleri belli oldu
-
İflas eden İsfalt’a karşı AK Parti’li Arnavutköy Belediyesi’nden büyük hamle: ARFALT hizmete açıldı


