Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 2 Aralık 2015

İstanbul’un başkanları Ankara’da!

Nüfusu 500 binin üzerinde olan ilçelerin belediye başkanları Ankara’da Türkiye Belediyeler Birliği tarafından gerçekleştirilen istişare toplantısında buluştu. Toplantıya İstanbul’dan nüfusu 500 binin üzerinde olan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve diğer ilçelerin belediye başkanları katıldı.

Her yıl gerçekleştirilen, nüfusu 500 bini geçen ilçelerin belediye başkanları Ankara Kavaklıdere’de bulunan Türkiye Belediyeler Birliği Merkez Binası’nda biraraya geldi. Yerel yönetim üzerinde önemli konuların gündeme alındığı toplantıya İstanbul’dan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ile Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz katıldı. Düzenlenen toplantıda başkanlar tecrübe paylaşımında bulunarak, belediyecilikle ilgili çalışmaları konuştular.

Toplantıya katılan belediye başkanları daha sonra AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’ye, AK Parti Genel Merkez Binası’nda hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki’yle bir araya gelen belediye başkanları kendisiyle yerel yönetimlerle alakalı istişarede bulundu.

selyus